Kişisel Verilerin Korunması

Ticari Elektronik İleti Onay Formu

TÜRK KANSER DERNEĞİ

TİCARİ ELEKTRONİK İLETİ ONAY FORMU

Türk Kanser Derneği (Dernek”) olarak işbu Onay Formu ile Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik hükümleri gereği tarafınıza gönderilecek elektronik iletiler hakkında bilgilendirme bulunmaktayız.

İşbu Onay Formu’nu kabul etmekle Dernek tarafından, tarafınıza gönderilen tanıtım, bilgilendirme, memnuniyet araştırmaları, anket çalışmaları, bağış kampanyası, kutlama, temenni, çekiliş, davet, açılış, basın toplantısı ve diğer etkinliklere ilişkin davetlerin iletilmesine ilişkin mesaj ve bilgilendirmelerden haberdar olmayı; işbu faaliyetler kapsamında tarafınızla elektronik posta, kısa mesaj, telefon ve benzeri vasıtalarla veri, ses ve görüntü içerikli her türlü ticari elektronik iletinin gönderilmesi suretiyle iletişime geçilebileceğini, gerektiğinde söz konusu kayıtların yetkili kurum ve kuruluşlar ile paylaşılabileceğini kabul etmektesiniz.

Onay Formu’nun kabul edilmesi, reddetme hakkının kullanılması anına kadar geçerlidir; onay verilmemiş olması Dernek’in tarafınıza sağlayacağı hizmetleri etkilemeyecektir. Dilediğiniz zaman ve herhangi bir gerekçe göstermeksizin Dernek tarafından gönderilen ticari elektronik iletileri almaktan vazgeçebilir, internet sitesinde yer alan iletişim bilgilerini kullanarak talebinizi iletebilirsiniz.